Sandro nam Heather mee, maar hij ging de doeldeur uit.

Lee werd voor het eerst in de eerste keer in de wedstrijd geplaatst nadat hij de huur had overgeplaatst.

Portimonense won de Portugese Primeira Liga met 5-1 in de 25e ronde van het seizoen 2020-21 in Benu Estadius da Madeira om 4:30 uur (Korea Time) op 3 maart. Met de overwinning op de dag eindigde Portimonense op de 10e plaats met 26 punten in de overwinning.

Portimonense heeft de 3-4-3 formatie in gebruik genomen. Oliveira, Metu, Boa Morte, Anzai, Ruquinas, Denère, Muffy, Posinoglou, Willian, Antonio en Samuel vormden de selectielijsten; Lee begon op de bank. Nacional werd geselecteerd door Riaskos, Mathias, Hajoni, Borges, Pedran, Coreira en Fischitelli.

Het preventieve doelpunt was Portimonense, die de eerste 33 minuten van de wedstrijd een Muffy-pas had ontvangen, en Portimonense was de eerste die de score scoorde. Nacional was op zoek naar een tegenaanval, maar hij had geen kans om de passes te nemen. Ruquinas had de beslissende kans in de eerste helft van de 43e minuut, maar werd geblokkeerd door de voorkant van Fistelli.

In de 45e minuut van de eerste helft, in de tegenaanval, duwde Luquinas de centrale lijn in en schudde de verdediging van Nacional en vloog naar de hoek van de golven. De score werd gekoppeld aan de score en Portimonense opende de score; de eerste helft eindigde met Portimonense met 2-0 voorsprong.

De tweede helft volgde ook de stroom van de Portimonense, die de bal in de tweede helft van de derde minuut naar het midden stuurde en Boa Morte had een punt dicht bij de score, maar hij kon het niet door schieten koppelen, dus hij was niet in staat om het te doen. In de tweede helft van acht minuten zette Bettu een extra doelpunt op en draaide alleen het scherpe kruis van Muffy om.

Het offensief stopte hier niet; de score werd vier punten gescoord door Palicande in de 16e minuut van de tweede helft, gevolgd door een tegenaanval van Nacional, die Roches in de 22e minuut van de tweede helft een achtervolging toestond. Niettemin werd het initiatief genomen door Portimonense, die in de tweede helft van 28 minuten probeerden te schieten met een pas van Betu, maar op weg naar de voorkant van Pistelli.

Portimonense had de manoeuvreerbaarheid veilig gesteld door Lee Seung-woo in de 41e minuut van de tweede helft te injecteren. Portimonense bleef het offensief voortzetten, hoewel hij een scoreverschil had en Lee Seung-woo ook een actieve rol speelde. In de tweede helft scoorde Fabricio extra doelpunten en sloeg de wedstrijd vrijwel in de wedstrijd, die uiteindelijk eindigde met een 5-1 overwinning van Portimonense.
SD Ueska heeft de vlammen op de resten gered.

Ueska won de Spaanse Primera División in het seizoen 2020/21 in Valencia, Valencia, provincie Valencia, Valencia, Spanje, met 2-0 tegen de 29e ronde van de Levante UD. Ueska sprong naar de 18e plaats in vijf wedstrijden van 스포츠중계 de competitie en Levante viel in twee opeenvolgende verliezen van de competitie.

Begin de wedstrijd overwon Levante de stoomboot; de eerste vier minuten van de eerste helft crossed Prutos in het midden van de rechterflank; Morales pakte de tanden en schoot, maar werd verslagen door doelman Fernandez.

Ueska kwam in een tegenaanval. Acht minuten in de eerste helft, Ferrero reed het kruis naar het midden van de rechterkant. Sandro nam de header, maar ging de doeldeur uit.

Ueska’s preventieve doelpunt brak. 14 minuten in de eerste helft, Seoanane crossed het midden van de rechterkant. Mir duwde het naar het schieten. De eerste helft eindigde met 1-0 Ueska voorsprong.

In de tweede helft herstelde Levante de stroom; in de tweede helft, vijf minuten, crossed Clercq centraal van linksaf; terwijl Martin het schot maakte, verdedigde doelman Aitor.

Een extra doelpunt kwam van Ueska, die de pass naar rechts duwde in de tweede helft van de achtste minuut van Seoane in de tegenaanval, scoorde met een schot dat Mir over de keeper van Fernandez sloeg in een 1-1-situatie.

Ueska’s houding volgde; 39 minuten later, escritze passeerde de andere kant van de linkerkant van de andere doos; Lopez pakte de tanden en nam de schietpartij, maar hij was weg.De wedstrijd eindigde als een 2-0 overwinning van Uesca.

에 발행했습니다
Uncategorized(으)로 분류되었습니다

댓글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다