Stamcelreplicatie en genetische manipulatie

De emotionl dramafilm van gedlde 박bo-Gom, Seobok, die rder werd gewaardrd door ‘Tibing’, was de rste menselijke experimentele stof die werd gemaakt door stamcelreplicatie en genetische manipulatie, n nieuwe soort die n speciaal gen voor mensen hft gemaakt, n man die 2500 jaar geleden op zoek was naar n onkruid, n symbool van menselijke wil om de dood te overwinnen, naar hem vernoemd, Het is n ondode wezen en kan alle ziekten van de mens genezen door het bnmerg “. Voormalig agent Ghihun (gezamenlijk) die trauma’s ondergaat door de vorige chef van de groeten (Joo-jin) ontvangt n nieuwe missie om het experimentele lichaam Seobok (Dongbo-Gom) veilig te verplaatsen. Maar ik voel dat het niet gemakkelijk is om n ​​onverwachte aanval te ondergaan.

Ik heb vandaag n dag door Tiving gecontrolrd omdat ik niet van het culturele leven hou, omdat ik niet van het leven van de wereld hou. Ik heb het gevoel dat de ‘Night of Paradise’, die net was onthuld, n btje beter was, en ik zal het vanaf nu loslaten.

Dit werk is zwaarder dan verwacht: het experiment dat is gemaakt van stamcelreplicatie en genetische manipulatie en de Grondwet, die de taak hft om hem te verplaatsen. Ik dacht dat het n SF-actiethriller was voor iets dat deze tw bedreigde, maar het was helemaal niet. In plaats daarvan is het dichter bij het ‘drama’-genre en concentrrt het zich op filosofische vragen door de Bromance Rodmubbi van tw mannen, ‘Het verhaal van leven en dood, bestaan’. Ik hoop dat je in gedachten houdt dat als je denkt dat het n entertainmentfilm is, je waarschijnlijk net zo teleurgesteld bent als ik.

Maar de vraag over het onderwerp van dit werk, namelijk “leven, dood en ontologie”, lijkt erg scherp te zijn en de compositie goed te hebben gemaakt. Ik wil leven met n experimentl lichaam dat niet in slaap valt en n ongewenst leven leidt, maar ik wil sterven, en ik breng mr symbolen in om te zeggen: “Wat is het leven en de dood en waarom zijn we bang? “Het maakt het mogelijk om n ​​paar momenten te denken.

Tegelijkertijd enthousiasme over het verhaal van Sinha, die de opdracht van de kloonman en Qin Shi Huang had gekregen en op zoek was naar bullocho’s, en niet over het verlangen van de mens. Het conflict met Ahnbu en Kim Chun-o (Kim Jae-gan) sprkt hierover. De film zegt:”Als n persoon de controle over het rijk van leven en dood zou krijgen, zou het tot ondergang leiden, en op n dag zou sterven, terwijl hij in n onveranderlijke waarheid lfde, en voor n beter leven rennen, maar op het moment dat de grenzen instortten, zou hij zich verdrinken in verlangen en emoties.”Het was n ‘subvok’ die de mens verkent door verschillende figuren en bepaalde situaties op te bouwen en n flits van filosofische vragen te werpen.

Het is hl duidelijk wat je wilt zeggen: het is n sterke Almain, maar als je in je maag graaft, is er n 토렌트하자 zielig dl van je. rst is het n btje jammer voor de Bromance Rodmubbi van tw mannen. Het licht het proces op en vertelt over “leven, dood en ontologie”, maar het voelt als schaars. Ik denk dat het drama in de war is om beren in staat te stellen te denken. Hoewel het n stapel van de weg was, was het id dat de brdte van de sympathie niet brd of diep was, alln al al alfabeten bestonden.

Bovendien zijn de conflicten tussen de president en Kim Cheon-oh ook in de vorm van n dergelijke situatie. De roadmovie van de tw mannen is n verhaal dat Maine wordt, maar de chef en Kim Chun-o, voorzitter van de groeten, hebben n gebrek aan beschrijving van Subra, vooral omdat de tw personages alln met Almain bewegen. De secretaris-generaal van de secretaris-generaal zei: “Als de angst voor de dood als kloon wordt weggenomen, zal het n grote chaos veroorzaken voor de menselijke samenleving, en zal het doden van de dood snel zijn.” Kim Chun-o, de president van de secretaris-generaal, is bereid om Gods autoriteit te genieten met deze techniek, en hij is n man die in conflict is met de tw. Maar het is slechts n uur van 114 minuten om deze vraag te verbranden, en het is n onaangename gebeurtenis, zelfs als het n enorm conflict is, zonder detail van “Waarom nemen ze zo’n actie?”

Uiteindelijk was het einde het tonl van de showcase in Subok. Ik heb de superkrachten gebruikt om me aan Heks te herinneren en heb n btje plezier gehad, maar dankzij de groetende groeten die de groeten van de onderste en eindeloze strepen, denk ik dat de confrontatie met hem n ​​gevecht was die nog over was. Het is gewoon n showcase-scene, en om te evalueren, kan je teleurgesteld zijn als je actie en andere plezier verwacht en ziet met n werk dat afhankelijk is van filosofische vragen in plaats van entertainment.Ik heb het over wat ik wil zeggen, maar ik heb het niet nodig om het te overbrengen, dus ik hoop dat je het interessant vindt en ik zal het verminderen.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다